Захмарна сума: Ватикан врятує переселенців Донбасу

У грудні нинішнього року вимушені переселенці, які на даний момент проживають в Харківській області, отримають гуманітарну допомогу від Ватикану. У цю допомогу увійдуть продукти, теплий одяг, взуття, медикаменти.

Луганськ знову здригнувся від вибухів

В окупованому Луганську, до якого знову прикута увага мільйонів людей, 22 листопада, в середу, прогриміли кілька вибухів. Як пишуть користувачі соцмереж, вибухи були доволі потужними і їх чули в різних частинах міста.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Летальна зброя: у США назвали умову для України

Адміністрація США задумалася про прийняття рішення про надання Україні зброї летального дії. Радники глави Білого дому переконують його схвалити план Пентагону і Держдепартаменту Америки щодо озброєння України на умовах, згідно з яким вона сплатила б частину поставок.

Тату, ти коли повернешся? Заручники бойовиків подзвонили додому

Українські військовополонені в "ЛНР" нарешті змогли поспілкуватися по телефону з членами своїх сімей та вперше за довгі місяці змогли почути голоси своїх близьких.

Бойовики ввели для дітей небезпечну дисципліну: фото

У мережі оприлюднили фотографії, на яких видно, як бойовики "ДНР" навчають школярів поводитись з автоматичною зброєю і вогнеметами. Вони проводять такі заняття в навчальних закладах окупованій Горлівки.