На території незаконного збройного формування "ЛНР" затримали групу нібито "українських диверсантів".

Про це заявив так званий "міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет.

За словами Корнета, затримана група "диверсантів" нібито діяла під контролем командування 3-го окремого полку спецпризначення Головного управління розвідки Міноборони України.

"Основним завданням групи була підготовка і проведення низки терористичних актів на території ЛНР для дестабілізації політичної ситуації в народних республіках", - йдеться в заяві.

У ЛНР стверджують, що в "агентуру спецслужб" України входили місцеві "чиновники".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Передбачалося масоване розповсюдження спрямованої тенденційною дезінформації, компрометуючої діяльність вищого керівництва правоохоронного блоку народних республік для паралізації їх діяльності", - додав він.

Нагадаємо, в грудні нинішнього року вимушені переселенці, які на даний момент проживають в Харківській області, отримають гуманітарну допомогу від Ватикану. У цю допомогу увійдуть продукти, теплий одяг, взуття, медикаменти.

Крім того, в Мережі оприлюднили фотографії, на яких видно, як бойовики "ДНР" навчають школярів звертатися з автоматичною зброєю і вогнеметами.

Дивіться сюжет про "ЛНР"

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Луганськ знову здригнувся від вибухів.