Мабуть, найбільш епатажна зірка української естради Оля Полякова настільки любить дивувати публіку, що кожного разу зважується на все більш сміливі експерименти.

Нещодавно фінал шоу "Ліга сміху" відзначився появою артистки більше, ніж самими жартами конкурсантів: вона виїхала на сцену верхи на коні і прикувала погляди глядачів оригінальною сукнею.

Відверте вбрання червоного кольору дуже нагадувало улюблений стиль Мерлін Монро, тому і викликало неабиякий ажіотаж у залі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У такий спосіб Полякова вирішила підтримати команду, тренером якої була весь час проекту, гумористів із Хмельницька. Але це був не останній сюрприз від темпераментної білявки: слідом за нею, також верхи на коні, виїхала старша донька Маша.

"Я, звичайно, чув, що бензин подорожчав, але не настільки ж", - іронізували її сценічні вихованці.

Дивіться: Оля Полякова танцює під джаз

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова знялася в новій еротичній комедії "Свінгери", яка вийде в прокат вже наступного року.