У Маріуполі переплавили вогнепальну та холодну зброю, вилучену з незаконного обігу.

Співробітники міліції знайшли нове застосування зброї, яка проходила в якості речових доказів у кримінальних справах, або яку громадяни здали добровільно.

Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"Знищення зброї - це кінцевий результат тримісячної роботи всіх служб міліції, пов'язаної з її вилученням, проведенням експертиз, зберіганням та обліком.

Читайте також: Генштаб дозволили "чистити" Донбас за допомогою артилерії

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На утилізацію відправили більше 400 одиниць вогнепальної та холодної зброї, запасних частин і комплектуючих. Знищенню підлягали пістолети, револьвери, мисливські рушниці, обрізи, ножі та кастети ", - розповів начальник відділу озброєння ГУМВС України в Донецькій області підполковник міліції Антон Беркут.

Зброю знищили в конвертерному цеху місцевого металургійного комбінату ім. Ілліча.

"Стріляючий, ріжучий і колючий арсенал, в сталеплавильної печі перетворився в 800 кілограмів металу", - йдеться в повідомленні.