Заснована Ілоном Маском Boring Company обіцяє змінити існуючу транспортну систему в США. Найбільше обурення у підприємця викликає громадський транспорт.

За словами Маска, будь пасажирські поїздки - це справжня мука. Непродуманий розклад, постійні затримки і натовпи людей, серед яких може зустрітися серійний вбивця, - це лише частина причин пересісти на особистий автомобіль, на думку глави Tesla.

У свою чергу, він пропонує проект Hyperloop, який допоможе боротися з пробками, а також навіть фантастичні польоти на ракеті з Парижа в Нью-Йорк.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

“Громадський транспорт - це мука. Це повний відстій. Кому взагалі захочеться користуватися сервісом, який забитий людьми, який їде не в той час і не в тому напрямку, куди вам треба? І який до того ж не ходить цілодобово", - заявив Маск на одній із зустрічей під час конференції з нейросистемам в Каліфорнії.

Раніше вчені заявили, що вижили після зустрічі з дельфінами або стали свідками розправи над родичем акули на несвідомому рівні надалі воліють триматися подалі від груп дельфінів - так з'являється уникнення, яке ми сприймаємо як страх акул перед дельфінами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що танки перетворять в термінаторів.