Новий рік приніс не тільки радісні події. 8 січня не стало першого зятя лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко Шона Карра. Про це повідомив його друг, байкер Олександр Сирота у себе в Facebook.

«Байкери не вмирають, а просто стають вітром, з дорогою своєю зливаючись і з кожним рідним кілометром. Їх душі не в небо йдучи, вони залишаються з дорогою, вони з неї ніколи не з'їжджають. Адже Байкери не вмирають! - написав він. - Сьогодні помер наш одноклубник Шон Карр! Світла Людина і справжній Падонок! RIP. Спочивай з миром, Брат ».

Близький друг і колега музиканта Джим Меріан повідомив, що Шон Карр помер у празькій клініці, в цей час поруч з ним знаходилася його дочка Шарлін.

«Ми молилися за нього, але, на жаль, у 10 ранку 8 січня він помер уві сні», - повідомив Меріан.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Український англієць

Нагадаємо, що в Україні Шон Карр став відомим після того, як у 2005 році одружився з дочкою Юлії Тимошенко Євгенією. Після цього він став часто бувати в Києві, а також вступив у байкерський рух «Падонки».

Кореспондент Знай.ua познайомився з Шоном і Женею в 2007 році. Тоді ж молода пара запросила його на День народження музиканта. На той момент вони дійсно були щасливі і любили один одного, при цьому Шон майже не говорив по-російськи, а знав лише кілька слів і то нецензурних.

Пізніше кореспондент Знай.ua регулярно зустрічався з Женею і Шоном на байкерських зльотах в Ужгороді. При цьому варто відзначити, що музикант завжди відрізнявся простотою, і ніякої зірковості у нього не було. Разом з Євгенією вони попивали пиво з пластикових стаканів та відчували себе дуже комфортно.

Про те, наскільки Шон Карр був доброю людиною можна судити по нижченаведеному прикладу.

«Одного разу в Києві проходив концерт групи Шона Death Valley Screamers і вхід на захід коштував 100 гривень, на 2007 рік це було не мало, - згадував кореспондент Знай.ua Георгій Раут. - Я пройшов на концерт по акредитації, але мої друзі (їх було чоловік 10) не могли купити квитки. Тоді я пішов до Шона і попросив пропустити моїх друзів безкоштовно. Він не відмовив і допоміг, тільки здивувався, коли побачив, скільки потрібно було людей пропустити».

Женя Тимошенко також була на цьому концерті і традиційно витанцьовувала під пісні свого чоловіка.

Друзі в Україні

Взагалі всі близькі та друзі Тимошенко любили Шона Карра. А його теща Юлія Тимошенко колись сказала кореспонденту Знай.ua, що її зять відмінно готує. Не дивно, що його смерть всіх шокувала.

«Він однозначно був Особистістю, яскравий бунтар, вільна людина і життєлюб. Страшно думати, що був ... Новина просто збила з ніг. Шон Карр, найдобріший душі людина, чудовий батько і відданий друг. Ми дуже давно не бачилися, але підтримували відносини, - написала у себе в соціальній мережі кума Юлії Тимошенко Наталя Юсупова.- Ми будемо пам'ятати тебе усміхненим, від тебе завжди йшов особливий позитив і сонячне світло, ти завжди думав про друзів і близьких. Світла пам'ять. Нам дуже прикро".

Звичайно, кореспондент Знай.ua спробував зв'язатися і з Євгенією, щоб дізнатися, як вона відреагувала на цю трагічну новину. Але вона не стала про це говорити. І її по-людськи можна зрозуміти.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Тимошенко втратила близьку людину. Тому їм доводиться купувати китайський айфон 8 або корейський iphone 8.