Вже в лютому цього року українському гумористу Сергію Притулі доручать одну із найвідповідальніших місій – проводити національний відбір на пісенному конкурсі "Євробачення-2018".

Написати сценарій, вигадувати жарти на ходу та тримати публіку у гарному гуморі – тут для нього немає нічого складного. Викликає сумніви хіба що імідж. Саме тому очільник шоу "Вар'яти" звернувся за допомогою до фанатів:

"…зараз валяюсь під пальмою і дуже роботою не обтяжений, почав замислюватись над глобальними питаннями планетарного масштабу. Приміром, як мені в лютому вести національний відбір на Євробачення 2018: з бородою чи з поголеною пикою? Голосуємо: Лайк - бородатим. Серце - поголеним. Смайлик з широко відкритим ротом - Притула, ти шо, дівка, такі пости виставляти?! Витри пост, не позорся!", - іронізує ведучий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі у думках розділилися: одні вважають, що Притула без бороди і на Притулу зовсім не буде схожий, інші навпаки радять швидше поголитися і більше не задаватися такими питаннями.

Дивіться: інтерв'ю з Сергієм Притулою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула показав найкращий спосіб заробити на свята.