За обсягами поставок вершкового масла в Євросоюз Україна опинилася на другому місці після Нової Зеландії.

Про це в Facebook написала торговий представник України Наталія Микольська.

"Україна опинилася на другому місці після Нової Зеландії за обсягами поставок в ЄС вершкового масла. У січні-листопаді 2017 року ЄС було ввезено 2,3 тис. Тонн відповідної продукції, при цьому річні обсяги поставок у порівнянні з 2016 роком збільшено майже в сім раз ", - вказала Микольська.

Також вона зазначила, що в січні-жовтні 2017 року Україна - восьма в світі за обсягами експорту масла з загальним обсягом в 20,8 тис. Тонн і річним зростанням в три рази. Ці дані наводять американські колеги.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українське масло в Індії

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українців змушують купувати фальсифікати як вітчизняного виробництва, так і іноземного. Про це повідомили на сайті головного управління Госпродпотребслужби України.