26-річна австралійська модель Блейз Вільямс вже сім років працює далекобійницею і справляється з 18-колісної фурою. Але дівчина не бачить себе моделлю – її справжнє покликання управління вантажівкою, пише Daily Mail.

Як виявилося, Блейз ще студенткою підробляла на автомийці, а коли настав час отримувати права, вирішила, що їй не завадять навички керування всіма видами автотранспорту.

"Коли величезна машина піддалася моїм маленьким ручкам, я спочатку злякалася, а потім почала отримувати від цього величезне задоволення!", - розповідає вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тоді Блейз зрозуміла, що ця чоловіча професія просто створена для неї. Проте вона встигає поєднувати роботу з моделінгом – ходити по подіуму і зніматися у фотосесіях.

"Всі говорять мені, що я не виглядаю як типовий далекобійник. Я навіть показую їм свої права, а вони кажуть мені, що вони фальшиві!", - дивується дівчина.

Варто відзначити, що з роботою водієм Блейз стала кандидатом у майстри кінного спорту, адже її девіз — не зупинятися на досягнутому. Також вона любить бути різною, хоча і одягається завжди в одному стилі.

"Мені завжди подобалося бути різною, тому стати водієм вантажівки для мене не було чимось дивним. Я завжди одягнена як Барбі, але відчуваю себе пацанкою", - говорить Блейз.

Дівчина закликає інших жінок бігти "з нудних офісів" і вступати в ряди "вільних птахів". До відома, за австралійської нацстатистике, лише три жінки зі ста присвячують своє життя професії водія транспортних засобів.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що модний дизайнер Вікторія Бекхем на своїй сторінці в Instagram опублікувала кілька рекламних знімків своєї нової весняно-літньої колекції окулярів, на яких відображена надто худорлява модель.