На маріупольському напрямі склалась важка ситуація. Тут російські кадрові військові ведуть щільні обстріли по позиціям українських бійців.

Про ще одну "гарячу" точку на Донбасі розповів волонтер Семен Кабакаєв на своїй сторінці у Facebook. За його словами, на цьому напрямку ще з 2014 року зміцнилися російські кадровики.
Волонтер сповістив, що окупанти ведуть щоденний обстріл з "Градів".

"Російські кадрові військові сьогодні обстрілювали цілий день позиції ВСУ з РСЗВ "Град" і 152мм арти. Ще з зими 2014-2015 там щільно зміцнилися кадровики. Є закриті селища в яких командування і техніка, яку привезли з РФ і періодично вона виїжджає на певні позиції і в інші міста", - розповів Кабакаєв.

Я редко пишу о Мариупольском направлении, иногда не хватает просто времени, но ситуация там тяжелая. Российские кадровые...

Posted by Semen Kabakaev on Friday, 3 February 2017

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами волонтера, не дивлячись на те, що ворог веде дуже щільні обстріли, наші морські піхотинці тримають удар і не дозволяють окупантам навіть думати про наступ.

Як повідомляв сайт Знай.ua, волонтери оприлюднили перехоплений аудіозапис, де терорист скаржиться на українських морпіхів.