13 лютого на українському телеканалі СТБ вийде третій випуск реаліті "Наречена для тата", в якому телеглядачі познайомляться з п'ятим самотнім батьком і його потенційною нареченою.

Тому, читайте подробиці наступного випуску "Наречена для тата".

Чотири пари з попередніх серій продовжать пізнавати один одного і шукати компроміси з батьками своїх супутників.

Рішення Юлії Федчун і Михайла Вирича зняти окрему квартиру засмутить маму героя - Євдокію. Жінка влаштує парі гучний скандал і відмовиться віддавати їм онуку Зою. За словами Євдокії, Юлія маніпулює її сином заради власного комфорту.

"Міша, я знаю, що ти піддаєшся впливу жінок. Вона – вампірка!" - заявить мама героя.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Крім цього, потенційна невістка Тетяна Сириця продовжить вливатися в сільське життя Юрія Шпильки і відправиться в гості до свекра. Батько героя влаштує дівчині сина перевірку і попросить подоїти корову.

"Мені так страшно, ніби я на іспит в інституті йду", - зізнається Тетяна.

Зазначимо, що герой реаліті Павло Ткаченко усвідомлює, що справляти враження на жінок потрібно увагою, а не докорами. Він запропонує Людмилі Дмухе зануритися в його стихію – і запросить дівчину на винний фестиваль. Тим часом на пару чекає сюрприз - несподівана зустріч із Павлом Зібровим.

А ось завжди усміхнену і веселу Вікторію Короткову чекає справжнє випробування. Дівчина ризикне спробувати щось зовсім нове для себе разом з Маратом Осиповим і його сином Арсеном. Вона буде вчитися кататися на лижах.

"Спочатку здавалося, що це легко. Але коли прийшла наша черга з Маратом, це була досить стресова ситуація для мене", - розповість Вікторія.

Також новим героєм шоу стане 27-річний Антон Бауман, батько трирічної Еріки. З колишньою дружиною він розлучився через її байдужість до дитини. Молодий тато повністю поринув у турботу про дитину, поки горе-мати будувала кар'єру.

Хто ж стане супутницею молодого тата, який сюрприз чекає його і Еріку, а також як будуть розвиватися відносини інших пар ви зможете дізнатися 13 лютого о 20:00 на СТБ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка реаліті-шоу "Великий брат" Ліза Аппельтон відпочила на одному з курортів Іспанії, де знялася в імпровізованій відвертій фотосесії і не соромилася демонструвати свій пишний бюст, який постійно вискакував з купальника.