На даний момент влада веде підготовку до проведення тендеру на будівництво двох концесійних швидкісних автомобільних доріг між Львовом і Краковцем та між Києвом і Білою Церквою.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на брифінгу. "Робота по концесійним дорогам триває. Я сподіваюся, що в кінці цього року ми зможемо почати підготовку до тендеру. Швидше за все, це будуть дві дороги: Львів - Краковець і Київ - Біла Церква", - сказав він.

Крім того, і. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") Олександр Кава повідомив, що вартість будівництва концесійної дороги Київ - Біла Церква складе близько 300 млн дол.

Автобан в Україні

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що компанія RoadBotics розробила хмарну ІІ-платформу, яка працює з камерами смартфонів і безперервно фіксує якість доріг, коли водії подорожують по США.