Алла Пугачова, примадонна російської естради, виклала в мережу своє фото без макіяжу, чим не на жарт спантеличила фанів.

Знімок 68-річна співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Багато підписників були здивовані, так як прийняли Пугачову за її доньку - Крістіну Орбакайте.

"З легким паром! Завтра з чистою совістю піду на вибори", - підписала сміливий кадр Примадонна.

Фанати Пугачової тут же почали відзначати її схожість з Орбакайте і навіть зізналися, що переплутали їх.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, на даний момент Христині Орбакайте 46 років і вона є дочкою Пугачової від першого чоловіка Міколаса Едмундаса Орбакаса.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка нещодавно сильно схудла, вирішила порадувати фанатів сміливим міні і відмінним зовнішнім виглядом.

Аллу Борисівну "зловили" фанати на святковому шоу відомого російського модельєра Валентина Юдашкіна, приуроченому до Міжнародного жіночого дня. Фотографії з відомою співачкою опубліковані в її Instagram-акаунті, а також на сторінках інших користувачів.

Також портал повідомляв про те, що екс-чоловік Алли Пугачової розповів про те, що у артиски дуже складний характер, також чоловік розповів, як артистка поводила себе зі своїми колегами.

Крім того, ласий на плітки зірковий бомонд Росії вже давно звернув увагу на занадто кардинальні зміни в зовнішності Алли Пугачової. Подейкували навіть, що примадонна все ж зробила пластичну операцію не так давно, але чомусь від всіх це приховує.