Алла Домасенко, співвласниця автомийки, яку підозрюють у вбивстві Лілії Гордєєвої, на суді приховувала своє обличчя від журналістів з допомогою капюшона куртки. На запитання представників ЗМІ жінка відповідати відмовилася.

Працівник автомийки Олексій Єрмолович і його син, яких підозрюють у виконанні злочину, вели себе аналогічно.

Як каже старший син загиблої Микита, Домасенко на суді відмовлялася визнавати провину, а в певний момент навіть зірвалася на крик: "Брехня! Брехня!".

Суд заарештував Домасенко на 2 місяці без права на заставу. Почувши вирок, підозрювана розплакалася прямо на лаві підсудних.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Син Гордєєвої каже, що переживає за своє життя. Він попросив поліцію забезпечити йому охорону. Хлопець підкреслив, що ніхто з підозрюваних не розкаявся і не визнав свою провину. Виконавці визнали тільки той факт, що були на місці злочину.

Автомобіль, на якому приїхав Домасенко разом з адвокатами пошкодили невідомі прямо перед будівлею суду. Машину забрали на евакуаторі, а адвокати відмовилися давати коментарі з приводу інциденту.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вбивство 43-літньої багатодітної матері-одиначки Лілії Гордєєвої у Фастові Київської області у вівторок, 13 березня, потрясло всю Україну. Як повідомлялося, жінці завдали 24 ножових поранення біля дитячого садка. Зараз поліцейські зайняті пошуками вбивці, однак підозрюваного в цьому страшному вбивстві поки не затримали. Так, за її словами, вбивство сталося на очах 3-річної дитини Лілії.

Також портал повідомляв про те, що всьому виною жага наживи. У київській області у Фастові за 12 тисяч доларів вбили багатодітну матір. Про це стало відомо завдяки заявою прокурора київської області Дмитра Чибісова.

«У нас є докази того, що це замовне вбивство здійснювалося з метою наживи, а саме за 12 тисяч доларів. Завдяки зусиллям прокуратури та національної поліції Київської області злочин був швидко розкритий. Два виконавця і два замовника цього вбивства вже затримані, їм оголошено про підозру. Злочинцям загрожує довічне ув'язнення з конфіскацією майна», - повідомив прокурор.