Популярні українські співаки ТАРТАК та Арсен Мірзоян отримали музичну нагороду "ХВИЛЯ КРАЇНИ-2017" за найкращий дует року: ТАРТАК & АРСЕН МІРЗОЯН – ЗНАЄШ МІЙ ДЕНЬ!

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив ТАРТАК.

Він подякув усім, хто віддав свій голос за новостворенний дует.

"Дякуємо @krainafm та усім колегам, які за нас проголосували. І звісно, @danielyan_dance_music_guru за неперевершення звучання", - прокоментував виконавець.

Крім того, він дав посилання нав відео, де можна подивитись церемонію вручення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Шукайте на Youtube-каналі @krainafm відео, як відбувалось вручення" , - зазначив ТАРТАК.

Нагадаємо, що український співак Арсен Мірзоян і лідер групи "Тартак" Олександр Положинський представили проникливу пісню "Фура і артисти".

Композиція булаприурочена до третьої річниці смерті легендарного музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) - 2 лютого.

"За останні роки загинуло багато талановитих людей, в нашій країні і в усьому світі. Завдяки їх творчості і вкладу в культуру ми не хочемо і не маємо право їх забувати", - прокоментував Арсен Мірзоян.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", фронтмен груп "Тартак" і "Був'є" Олександр Положинський розповів про те, як ставиться до еміграції.

Відповідаючи на питання під час чату з користувачами на сайті видання "Главред", Положинський відверто розповів про моменти слабкості, які у нього бувають, як і у кожної людини. У такі хвилини у музиканта виникає, за його словами, "малодушне бажання" виїхати в іншу країну.

Також портал повідомляв про те, що Положинський розповів, як ставиться до ідеї можливого "походу" в президенти Зеленського і Вакарчука.

Про те, чи буде корисним, на його думку, президент-не політик, Саша розповів під час чату з користувачами на сайті видання "Главред".