Популярна українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками в своєму Instagram незвичайним для них фото, на якому позує без краплі макіяжу.

Мало хто з зірок дозволяє собі викладати в соціальні мережі фото в стилі "натюрель", адже у кожної з них є як прихильники, так і недоброзичливці, які тільки і чекають моменту, коли можна буде розкритикувати публічну особистість.

Але українська супербілявка – зовсім інший випадок. Оля Полякова не боїться нападів недоброзичливців, та й чого боятись такій красуні? Нафарбована, чи не нафарбована – Оля Полякова чудово виглядає.

До слова, 34-річна зірка не вперше викладає такі фото. Сьогодні співачка на своїй сторінці в Instagram поділилася з фоловерами ранковим селфі. На ньому вона постала у своїй природній красі, без звичної "тони" яскравої косметики, з якою шанувальники бачать її на концертах.

У підписі до знімка співачка побажала всім доброго ранку.



Майже 30 тисяч Instagram -користувачів оцінили зовнішність Олі Полякової без макіяжу за допомогою лайків.

У коментарях артистку просто викупали в компліментах її віддані фанати, що залишили безліч коментарів: "Олечка, яка ти красива, просто Супер !!!", "Оля, Ви офiгенна!", "Без косметики - просто бомба !!!", "Неймовірно красива!", "Дуже красива без всіх цих прибамбасів!", - пишуть фанати.

До слова, вчора, 9 квітня, відбулася телетрансляція "Вечора прем'єр з Катериною Осадчою". За давно усталеною традицією одним з найбільш обговорюваних номерів став виступ Олі Полякової.

І було що обговорювати. Шанувальники співачки, які давно звикли до кардинальних змін образів артистки - від брюнетки до пін-ап дівчини, що зійшла з рекламних постерів середини XX, ніяк не очікували від Полякової такого. Співачка несподівано для всіх вийшла на сцену з височенним начосом на голові, у блискучому костюмі-двійці від Анни Бублик, що складався з ультракороткого міні, що демонстрував весь "діапазон" ніг, і жакета з гротескно великими плечима, затягнутого широким поясом. Не менш ефектними були і дівчата з балету супербілявки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Такий незвичайний образ Олі невипадковий - співачка вперше представила концертну версію треку "Королева ночі", тим самим розкривши інтригу навколо назви свого майбутнього шоу в Палаці спорту, яке відбудеться 26 жовтня.

Нова пісня артистки - ностальгія за молодістю, і присвячена вона тим, хто в 90-х уже танцював на дискотеках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яскравий образ Полякової на виступі в палаці "Україна", а особливо її довгі ноги, підкорили шанувальників співачки.