Вивчивши знімки поверхні Антарктиди, отримані з супутників, уфологи виявили на них сліди антени гігантських розмірів, яка похована під шаром снігових заметів.

У Мережі все більше користувачів підключаються до обговорення оприлюдненої відеозапису, на якому один з дослідників явищ позаземної природи продемонстрував докази вельми цікавої знахідки, виявленої в Антарктиді.

Вивчивши знімки, уфолог прийшов до висновку, що під сніговими заметами знаходиться тарілка зв'язку, яка за розмірами порівнянна з чотирма футбольними полями. На відео видно, що загадковий об'єкт має кілька пагорбів, які розташовані паралельно один до одного, що виключає природне виникнення такого ландшафту.

Уфолог заявив про те, що подібні форми навряд чи зустрілися б у природі, тому він висловив упевненість в тому, що знахідка має рукотворну природу.

Однак, безліч інтернет-користувачів впевнені в тому, що подібні снігові масиви могли утворитися з ряду інших природних принципів.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше, в мережі з'явилися нові докази того, що інопланетне життя існує і живе воно прямо на єдиному супутнику Землі. До таких висновків прийшли вчені, коли отримали свіжі знімки з місяцеходу chang'e 3.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бразильські уфологи зняли на відео об'єкт, ймовірно неземного походження. Шокуючи відеокадри потрапили в Youtube і налякали інтернет-користувачів.