У вівторок, 10 квітня, в Сполучених Штатах на 81-му році житті не стало легендарної співачки, учасниці колись легендарного музичного колективу "The Staple Singers" володарки премії "Греммі" Івонн Стейплс.

За інформацією видання Chicago Sun Times, співачка померла в Чикаго. Поки що офіційні причини смерті не розкриваються, єдина попередня - онкологія.



Івонн Стейплс була вокалісткою популярної американської команди The Staple Singers, яка була заснована в 1948 році Робак Стейплс, батьком Івонни. Також в групі виступали її сестри, Кліот і Мейвіс. Спочатку команда грала в стилі госпел, але пізніше, після зростання популярності, учасниці вирішили змінити жанр перейти на соул і поп-музику.

Серед популярних композицій, які виконала Івонн Стейплс такі хіти, як Respect Yourself, I'll Take You There і Heavy Makes You Happy. Цікаво також те, що в 1999 році команда The Staple Singers була включена в знаменитий Зал слави рок-н-ролу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Колектив завершив своє існування в 1994 році. У 1999-му The Staple Singers увійшли в Зал слави рок-н-ролу. У 2005-му група отримала премію "Греммі" "За музичні досягнення всього життя". У 2004 році авторитетний журнал Rolling Stone помістив пісню "Respect Yourself" у виконанні The Staple Singers на 462-е місце свого списку "500 найкращих пісень усіх часів".

See the "Respect Yourself" clip by Staple Singers


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що у ніч з суботи на неділю, 8 квітня, померла акторка популярного московського театру "Школа сучасної п'єси" Анжеліка Волчкова. Про трагедію повідомила адміністрація театру.

12 березня в Росії помер народний артист СРСР Олег Табаков. Журналісти дізналися, що актор в останні місяці не приходив до тями. Медики робили невтішні прогнози, але родичі артиста не наважувалися відключити його від апаратів штучного підтримання життя. Табакова госпіталізували в кінці листопада минулого року, тоді повідомлялося, що у нього пневмонія і він скоро видужає. Але пізніше стан його здоров'я значно погіршився. Його підключили до апарату штучного дихання.