Українська співачка Анастасія Приходько близько тижня тому вирішила кинути палити в надії на позитивні зміни у своєму житті. Поки що артистка тільки незадоволена і постійно скаржиться.

Приходько оголосила про свій намір кинути палити і 6 квітня зважилася на серйозний крок. Для того, щоб не зійти з вірного шляху, співачка вирішила створити хештег #якидаюпалити, по якому розміщує всі публікації зі своєю боротьбою з нікотиновою залежністю.

Кинути багаторічну звичку дівчині виявилося дуже непросто. Вона кожен день скаржиться на нестерпне бажання покурити. До того ж всього за тиждень з її організмом відбуваються такі зміни, які її зовсім не радують.

Приходько чесно зізнається, як почувається кожен день і годину без сигарет. І її ексцентричність швидше привертає фанатів, які високо цінують її почуття гумору і називають гарною і забавною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Напередодні на своїй сторінці в Facebook Настя висловилася з приводу найбільш поширених переконань і міфів, заради яких багато кидають цю згубну звичку. Приходько стверджує, що, всупереч очікуванням її стан не поліпшується, а зовсім навпаки. Вона майже втратила радість життя, замість того, щоб відчути її з новою силою.

Співачка стверджує, що зараз вона схожа на злого зомбі, а не на щасливої людини. Колір обличчя не покращився і ніякої заповітної іншого життя після того, як кинув палити вона поки що не відчуває.

Підсумок: дихати не легше, смакові якості такі ж, колір особи відсутня, сон пропав. До того ж всього за тиждень цього експерименту, який поки що Анастасія не має наміру кидати, вона погладшала. Але навіть у цій ситуації дівчина хоче покурити більше, ніж схуднути.

"P. s перші три дні найскладніші це брехня! Щогодини найскладніший і на четвертий день і на п'ятий!!!", - скаржиться співачка.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", Анастасія Приходько поділилася найбільшою радістю в житті.