Скандально відомий російський репер Face виступить на літньому київському фестивалі Atlas Weekend.

Про це стало відомо з офіційного ресурсу організаторів заходу, який відбудеться 4-8 липня на ВДНГ. До слова, квитки коштують в районі 1550 гривень, але ціна зростатиме.

Face і його витівки

Минулого року двадцятирічний уродженець Уфи Іван Дремін – саме так його звати за паспортом, випустив новий альбом "No Love", який став вірусним вже за добу. Навіть переплюнув за популярністю "Гриби".

Припускають, що підлітки слухають його в основному через простоту і відсутність комплексів.

Дивіться: FACE - Гоша Рубчинський (prod. By Tommy Kruise)

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мене звуть Іван, мені 20 років, я страждаю на невроз, у мене часто бувають панічні атаки. З самого дитинства я хотів, щоб мене визнали, звернули увагу. У школі мене вважали виродком, моїх батьків хотіли позбавити батьківських прав, а мене - здати в дитячий будинок, посадити в дитячу колонію, пришити мені якусь справу. Я був важким підлітком. Клянуся, що мене врятувала музика і люди, які були поруч", - пояснював в коментарі місцевим ЗМІ він.

Любитель "кривавих перформансів" ні дня не може без скандалу – чого варте тільки інтерв'ю в Дудя, де він звертається до російського президента Володимира Путіна.

Репер не тільки примикав до різних субкультур, а навіть входив одразу до кількох районних напівбойових угруповань, нерідко ночував у Кіровському РОВД в Уфі, а потім ще й пісні про це писав. Став відомий у 2015 році, коли випустив трек "Гоша Рубчинський".

Дивіться: Звернення Фейса до Путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомому серед молоді, російському коміку Данилу Поперечному Служба безпеки України заборонила в'їзд в країну. Відомо, що комік повинен був дати концерт 18 травня в українській столиці. Відзначається, що блогера звинуватили у підтримці російської політики в Україні, зокрема окупації Криму.