У світовому шоу-бізнесі практика еротичних фотосесій досить поширена. Дуже багато зірок погоджувалися роздягнутися, щоб прикрасити обкладинки відомих чоловічих журналів. Серед українських селебрітіз це також не новина. Тіна Кароль, Світлана Лобода, Ані Лорак та багато інших вітчизняних співачок заради популярності йшли на цей крок, і радували шанувальників своїми напівголими фотографіями.

Але є і ті, які ні за які «пряники» не погоджуються оголитися перед публікою. Однією з таких «черниць» є Народна артистка України Катерина Бужинська.

Бережи честь змолоду

За словами артистки пропозиції про подібні фотосесії їй надходять постійно.

«Протягом всієї моєї кар'єри мені пропонують зробити подібні знімки, - повідомила вона Знай.ua. - Але мені це не потрібно. По-перше, я поважаю свого чоловіка. Жінка повинна бути прикрасою чоловіка і його гордістю. А, по-друге, мені мама ще у дитинстві говорила: «Бережи репутацію змолоду». Тому я ніколи не піду на це».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

При цьому вона розповіла про причини, за якими інші співачки і актриси йдуть на це.

«Вони себе продають таким чином, - сказала вона. - Як то кажуть, товар обличчям».

У той же час сама Бужинська любить змінюватися, змінювати свій імідж. І хоча вона завжди залишається в одязі, ні один чоловік не може дивитися на неї байдуже.

«Свого часу Алан Бадоєв зняв зі мною кліп «Біла Пантера», це моє найбільше сексуальне відео, - зізналася співачка. - При цьому я вважаю, що сексуальність може бути не тільки тілесна, вона може виражатися у голосі або погляді».

Любить молоденьких

Також співачка завжди готова записувати дуети з чоловіками. І як показує практика, з кожним новим дуетом її партнери стають все молодше і молодше.

«Днями у мене вийшла класна дуетна пісня з Олегом Верде, - поділилася з нами новиною Бужинська. - Називається «Два мінуса - два плюса». Про те, що навіть найсильніше почуття може піддаватися випробуванню. Я впевнена, що поєднання моєї жіночності та брутального юнацького напору Олега, не залишать наших шанувальників байдужими».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Катя Бужинська змінила образ для європейського глянцю.