43-річний актор Леонардо Ді Капріо заявив про скоре весілля. Самий знаменитий холостяк планує пов'язати життя з майбутньою знаменитістю. Про це повідомляють американські таблоїди.

Леонардо все-таки готується до весілля. Завоювати серце і мільйони зірки "Титаніка" вдалося 20-річній Камілі Морроне. Дівчина ще не встигла перетворитися на зірку, однак подає великі надії в модельному бізнесі.

Каміла міцно взялася за актора і вже більш ніж півроку намагається не залишати його надовго. Також шанувальники Ді Капріо прийшли до висновку, що Морроне згідно з італійськими традиціями ввела нареченого в коло своєї сім'ї. До такого висновку вони прийшли, побачивши фотографії сімейного торжества в Беверлі Хіллз.

Захід пройшов у фешенебельному ресторані Avra, родзинкою якого є грецька кухня. На вечерю зібралися за одним столом Ді Капріо, Каміла і її мама Люсіла Альвес. Пізніше за столом з'явився зоряний вітчим нареченої Леонардо – сам знаменитий Аль Пачіно. Щоб поспілкуватися з новим родичем, ветеран Голлівуду знайшов час у своєму напруженому графіку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ді Капріо і Каміла познайомилися в кінці минулого року. Незадовго до різдва Ді Капріо провів час з дівчиною на популярному гірськолижному курорті в Аспені, штат Колорадо. Закохані відпочивали разом з другом Леонардо актором Тобі Магуайр, який привіз в Аспен сім'ю.

Компанія каталася на гірських лижах, а вечорами розслаблялася в місцевому ресторанчику. З тих пір актор майже не розлучався зі своєю подружкою. Лео з Камілою злітали удвох в Токіо, де оглянули місцеві визначні пам'ятки і повечеряли в ресторані, в якому відвідувачів обслуговують роботи. Вони встигли удвох «попустувати» і в улюбленому нічному клубі Ді Капріо 10ak, і на музичному фестивалі Coachella. А останнім часом Лео і Каміла взагалі майже не розлучаються. Наприклад, нещодавно їх бачили разом в Angelini Osteria в Лос-Анджелесі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", оскароносного Леонардо Ді Капріо всюдисущі папараці "застукали" в компанії близької подруги Кейт Уінслет на віллі актора в Сен-Тропе.

Саме сюди злетілися голлівудські зірки на щорічну гала-вечірку фонду Leonardo Di Caprio Foundation, повідомляє Daily Mail. Фонд Леонардо Ді Капріо, як відомо, бореться за збереження останніх диких куточків, які ще залишилися на нашій планеті. Під час вечері у ресторані Domaine Bertaud Belieu відбувся благодійний аукціон.