У мережі опублікували запис з камер відеоспостереження, в поле зору яких потрапила моторошна дорожньо-транспортна пригода за участю відомого голлівудського актора Джорджа Клуні.

На відео зафіксовано момент зіткнення.

На кадрах можемо побачити, як Клуні, перебуваючи за кермом мопеда, влітає в чорний Mercedes: автомобіль несподівано виїхав на зустрічну смугу.

Західні ЗМІ зазначають, що актор отримав травми таза, ноги і руки.

За декілька годин чоловіка виписали з госпіталю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ежегожно найпопулярніші видання світу, серед яких Empire, People, Glamour, публікують свої списки найкрасивіших чоловіків, багато з яких до цих пір неодружені і залишаються затребуваними холостяками. У список увійшов і Джордж Клуні.

Дивіться момент зіткнення в аварії з Джорджем Клуні


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що у неділю, 24 червня, на автотрасі Дніпро-Кобеляки неподалік від селища Обухівське (Дніпропетровська область) сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло три людини.

Згідно з повідомленням Державної служби з надзвичайних ситуацій Дніпропетровської області, за попередньою інформацією причиною аварії стало те, що водій не впорався з керуванням.

На момент аварії в автомобілі знаходилися 3 людини: двоє чоловіків і жінка. Від отриманих травм всі троє загинули. Що насправді стало причиною аварії і за яких обставин це сталося, з'ясовують правоохоронці.

За день до цього у Київській області сталася жахлива ДТП за участі двох мікроавтобусів. Аварія трапилася 23 червня на трасі Київ - Черкаси, поруч з селом Дівички Переяслав-Хмельницького району.

Нещодавно у Харкові Skoda, за кермом якої перебувала 34-річна жінка, збила маленьку дитину на пішохідному переході, в результаті чого хлопчик потрапив до лікарні з важкою травмою голови. В результаті аварії 4-річний хлопчик отримав забої і важку травму голови. Наразі, він знаходиться в комі. Друга дитина не постраждала.