Якщо ти критикуєш Кім Кардашьян або насміхаєшся над нею за пропаганду корсетів і коктейлів для схуднення в Instagram, то наступна інформація змусить тебе задуматися.

Американське агентство STAT опублікувало досить цікаві дані: виявляється, середня вартість розміщення 1 поста в інста-акаунті Кім Кардашьян становить близько 500 тисяч доларів. А це, на секундочку, на 100 тисяч більше, ніж річна зарплата президента США Дональда Трампа.

До речі, ще дорожче коштують рекламні пости молодшенької з клану Дженнер-Кардашьян – моделі Кайлі Дженнер. Стало відомо, що вартість рекламної публікації на сторінці 20-річної Кайлі різко зросла після народження малятка Стормі.

Зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер – активний користувач соціальних мереж, зокрема Instagram. Більш того, для дівчини соцмережа – не тільки розвага, але і місце заробітку грошей. Так, днями в мережі з'явився звіт аналітичної компанії, яка проаналізувала популярність Кайлі в Instagram, і порахувала, яку користь принесло дівчині її материнство.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними компанії, за один рекламний пост у соцмережі Кайлі заробляє один мільйон доларів! Проте варто віддати належне знаменитості: на сторінці зірки публікації з рекламою з'являються не так часто.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер втерла носа Цукербергу і назавжди увійшла в історію. Дівчина на шляху до того, щоб стати наймолодшим мільярдером, випередивши навіть Марка Цукерберга, який став мільярдером у віці 23 років.

За оцінками Forbes, компанія моделі Kylie Cosmetics коштує близько 800 мільйонів доларів. Поряд з цим, вона взяла на себе численні вигідні угоди з великими компаніями. Таким чином видання оцінює її фінансовий добробут у неймовірних 900 мільйонів доларів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашьян відмовилася від селфі. Американська світська левиця Кім Кардаш'ян запевняє, що намагається використовувати свій телефон не так часто, як раніше. Шанувальники знаменитості вже звикли, що зірка і дня не може прожити без селфі, які потім обов'язково публікує в соцмережах. Так чи інакше, 37-річна американська зірка Кім Кардашьян здивувала своїх фоловерів, заявивши, що більше не хоче робити селфі.