Підготовка до пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який пройде в Україні, йде за запланованим графіком і на нього не вплинуть кадрові зміни.

Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" Ганна Бичок під час брифінгу, передає "УНІАН". Вона зазначила, що на місця менеджерів, які покинули проект, вже прийшли нові люди. Заступник керівника телекомпанії Павло Грицак розповів, що на пошуки заміну витратили лише три дні.

Читайте також: Учасники фіналу Євробачення-2017: Франція та Іспанія

"Люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Покинули проект люди з івент-команди і комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку", - пояснив він.

Нові кадри повинен затвердити Європейський мовний союз і його представникам відправили пропозиції щодо кандидатур. Всі кандидати, за словами Грицака, мають великий в своїх сферах і вже брали участь в проектах пов'язаних з "Євробаченням" і "Євро-2012".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, організатори "Євробачення-2017" представили проект сцени, на якій буде проходити пісенний конкурс. Вона розроблена в космічному дизайні.