В цей час польські фанати обідають під пильним наглядом правоохоронців. Близько сотні бійців оточили "Макдональдз" на Майдані Незалежності.

З десяток чоловіків у футболках із символікою варшавської "Легії" їдять гамбургери. Поводяться агресивно. Між собою говорять на підвищених тонах. Двоє з них - з синцями на обличчі.

Поодинокі перехожі підходять і фотографують на телефони футбольних уболівальників в оточенні силовиків. Бійці Нацгвардії посміхаються, чому стоять – не кажуть. Але більшість з них озброєна електрошокерами.

Читайте також: Українські "ультрас" побили польських фанів за сепаратизм

Нагадаємо, вчора сталися дві сутички між українськими "ультрасами" та польськими фанатами. Причиною стали політичні висловлювання іноземців. Бійки були у Львові та Києві.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сьогодні, 20 серпня, на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між луганською "Зорею" та варшавською "Легією".

Більше 1,5 тис. працівників міліції, поліції та військовослужбовців будуть забезпечувати правопорядок.