"Верховний суд" окупованого Росією Криму залишив під вартою заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза і кримськотатарського активіста Алі Асанова до 19 листопада.

Про це повідомив голова Центральної виборчої комісії Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив Смедляєв, "суд" сьогодні не задовольнив апеляційні скарги Чийгоза і Асанова і залишив без зміни рішення Київського районного суду Сімферополя щодо обох обвинувачених у справі "26 лютого".

"Попередні рішення суду залишилися без зміни, утримання під вартою до 19 листопада", - написав він.

Читайте також: В Криму нависла загроза існуванню кримськотатарського народу - Чубаров

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз був затриманий 29 січня 2015 року в рамках розслідування кримінальної справи за звинуваченням в організації "масових заворушень" 26 лютого 2014 року біля будівлі кримського парламенту.