У Лядських воріт на Майдані Незалежності в Києві попрощалися з колишнім командиром розвідгрупи першого батальйону Нацгвардії, волонтером, який боровся з контрабандою в зоні АТО, Ендрю (Андрієм Галущенко).

Про це написав волонтер Дмитро Вітов в Facebook.

"Спи спокійно, ми не забудемо! Я не знав його особисто, але за розповідями моїх друзів, це був дуже хороший світлий Патріот України", - зазначив він.

Нагадаємо, Ендрю загинув другого вересня в результаті нападу на зведену мобільну групу по боротьбі з контрабандою в районі міста Щастя на Луганщині. У групі разом з Галущенко працювали представники силових відомств.

Читайте також: Машину силовиків в зоні АТО розстріляли за контрабанду (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За попередньою інформацією, мобільна група потрапила в засідку ДРГ терористів. Крім Ендрю загинув ще військовослужбовець СБУ, четверо поранені.

Голова луганської обласної військової адміністрації Георгій Тука заявив, що мобільна група по боротьбі з корупцією загинула не від рук бойовиків. В їх смерті винні контрабандисти з числа високопоставлених українських чиновників і військових.