Як повідомляє dtp.kiev.ua, смертельне ДТП за участю пішохода сталося в Києві на проспекті Перемоги ввечері в суботу близько 19:45.

На виїзді з міста, в районі перехрестя з вул.Ушакова, нетверезий пішохід перебігав проїжджу частину в непередбаченому місці. Чоловік перетнув трасу в місто, переліз через відбійник і побіг далі. Водій Volkswagen, що рухався з міста, застосував екстрене гальмування і спробував об'їхати порушника, проте не вдалося.

Читайте також: На Троєщині зіткнулись дві патрульні машини (фото)

Від сильного удару пішохід спочатку "прилип" до передка автомобіля і потім впав на асфальт. Травми виявились смертельними - медики швидкої, що вже через кілька хвилин прибули на місце ДТП, констатували смерть нещасного. Чоловік, на вигляд 30-35 років, якого не змогли впізнати, документів не знайшли. Поруч валялися пляшка пива і пакет з їжею, які ніс загиблий.

На місце прибула оперативно-слідча група та експерт. Порушено кримінальну справу. Ведеться слідство. Відзначимо, за останній час на цій ділянці дороги сталося кілька серйозних ДТП. Це третій загиблий пішохід з липня.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще