Сьогодні з опівночі і до 18 години у зоні АТО зберігався режим тиші.

Як повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Facebook, терористи жодного разу не застосували зброю проти українських військових.

Офіцери підкреслили, що така ситуація сприяє відновленню інфраструктури Донбасу. Військові продовжують роботу у соціальних і гуманітарних сферах на територіях звільнених від бойовиків.

"Групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з фахівцями галузі відновили мобільний і Інтернет зв'язок у селищі Кам'янка, що неподалік Авдіївки", - йдеться у повідомленні військових.

Завдяки такій ситуації офіцери цивільно-військового співробітництва, завершили ремонтні роботи та відкрили рух через міст між Красногорівкою і селищем Желанне.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прес-офіцери нагадали, що цей міст підірвали бойовики ще минулого року. Військові сприяли тому, що місцевим жителям більше не прийдеться об'їжджати польовими дорогами кілька кілометрів, аби потрапити додому.

Окрім ремонтних робіт, військові ще допомагають найбільш постраждалим мешканцям Донбасу. Вони доставили до Мар'їнки та Красногорівки майже 600 продуктових наборів та три вантажівки засобів гігієни.

Читайте також: У Києві стартувала виставка "Зброя та безпека - 2015" (фото)

Нагадаємо, що кризовий центр "Оборона Маріуполя" заявив, що Росія скоротила фінансування терористів "ДНР" та "ЛНР".