Легендарна акторка Ада Роговцева знялася у фільмі "Казка старого мельника". Як виявилось, це перша казка, у якій зіграла актриса. У дитячому фільмі Ада Миколаївна зіграла матір одного з головних героїв - пана Адама.

"Я взагалі ніколи не грала для дітей. Бо до них потрібно звертатися, як до дорослих. Може ніжніше, щиріше, але серйозно – без сюсюкання. Уперше за довгі роки знімається українська казка, винятково з українськими акторами, українською мовою! Все складається якнайкраще", - розповіла Ада Роговцев на сторінці Мінкульту у Facebook.

Окрім Ади Роговцевої, у казці також зіграли Анатолій Хостікоєв, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Євген Нищук, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олеся Жураковська ("Свати"), Олексій Богданович ("П'ять хвилин до метро"), Ігор Бірча ("Віталька"), Василь Бендас ("Шоу довгоносиків"), Валентин Томусяк ("Київський торт"), Анна Кошмал ("Свати"), Андрій Носихін ("Джамайка"), Сергій Рябцев ("Gogol Bordello"), Євгенія Гладій, Римма Зюбіна та інші.

Читайте також: В Росії вважають, що я профінансувала військові дії - Ада Роговцева

"Ми знімаємо 65% трюків наживо і 35 малюємо. Така у нас специфіка роботи. Цей фільм має сподобатися сучасним дітям, бо вони звикли до страховиськ у комп'ютерних іграх і віддають перевагу саме таким персонажам", – розповів режисер Олександр Ітигілов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Стрічка має вийти в український прокат у 2016 році. Розрахований фільм насамперед на дітей від шести до дванадцяти років. Бюджет фільму складає 18 млн гривень. Фінансування стрічки повністю здійснює Держкіно.