Бійці Державної служби охорони Херсону затримали крадія, який проник до магазину. Виявилося, що це вже не перший магазин, який "відвідав" цієї ночі зловмисник, повідомили в прес-службі відомства.

Близько п`ятої години ранку правоохоронцям надійшов сигнал, спрацювала сигналізація у магазині, що у Шуменському мікрорайоні міста, туди одразу виїхала група затримання ДСО.

Прибувши на місце спрацювання за лічені хвилини, держохоронці побачили сліди проникнення та невідомого чоловіка, якого одразу було затримано.

Читайте також: Кокаїн, золото, фальшиві документи та "АК" - набір запорізького зловмисника (фото)

Затриманий виявився жителем Білозерського району Херсонської області 1991 року народження. Його передали працівник міліції, які також приїхали на місце злочину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як з'ясувалося згодом, затриманий чоловік цієї ж ночі, перед тим як завітати до магазину, де його спіймали, встиг "обчистити" кілька інших магазинів. Наразі відомо про п'ять фактів крадіжок, наразі, правоохоронці перевіряють його причетність до аналогічних злочинів.