На виборах міського голови Одеси Геннадія Труханова підтримали 51,3% виборців, а Олександра Боровика – 24,6%.

Як повідомляє ЦВК, за нинішнього міського голову Одеси, кандидата від партії "Довіряй ділам" Труханова проголосували 138 865 виборців, а за кандидата від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Олександра Боровика – 66 482 виборців.

За ними розташувались добре відомі фігури: за самовисуванця Едуарда Гурвіца проголосувало 22 475 виборців (8,3%), а кандидата від Української морської партії Сергія Ківалова підтримали 14 865 (5,49%).

Читайте також: В Лисичанську мером став кандидат від "Опоблоку"

Нагадаємо, Одеська міська виборча комісія ще 27 жовтня оголосила чинного мера Одеси Геннадія Труханова переможцем виборів міського голови, оскільки він набрав понад 50% голосів виборців. Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі і його радник Олександр Боровик ці результати не визнали і заявили про намір їх оскаржити. Саакашвілі на цих виборах підтримував Боровика.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водночас, суд відмовив у задоволені декількох позовів про перерахунок результатів виборів на низці виборчих дільниць в Одесі.