8 листопада, російсько-терористичні угрупування неодноразово порушували режим припинення вогню, не дотримуючись Мінських угод.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"З 18 години вечора сепаратисти із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Майорськ, Зайцеве та Шуми на Артемівському напрямку", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Піски обстрілюють з важкої артилерії

У Луганській області, із гранатометів та стрілецької зброї стріляли по українських позиціях в районі Щастя.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Неподалік від Маріуполя, вели вогонь по Широкиному.

Найпотужніше обстріляли Донеччину. Із озброєння БМП-2, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики шість разів обстрілювали військових в районі Авдіївки, тричі - Піски, а також вели вогонь по Верхньоторецькому, Красногорівці та Опитному.

"Загалом по позиціях АТО здійснили двадцять обстрілів. Ми продовжуємо дотримуватись Мінських домовленостей", - підсумував спікер АТО Леонід Матюхін.