Сьогодні близько 10 ранку під час виконання планового навчального польоту розбився літак Повітряних Сил України Су-25.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони, трагедія сталася в 40 кілометрах на північ від Запоріжжя. Наголошується, пілот літака, який був 1992 року народження, загинув, місцеві жителі не постраждали.

Військовослужбовець та волонтер Тарас Чмут на своїй сторінці в Facebook додає, що льотчиком був старший лейтенант Єгор Большаков, 2014 року випуску з університету Кожедуба. "Він пілотував борт на надмалій висоті. Попередньо, задів лінії електропередач", - додає Тарас.

З власних джерел "Знай" вдалося дізнатися, що аварія сталася на території Вільнянського району. Наразі, на місці знаходяться військова прокуратура та СБУ, а рятувальникам було заборонено працювати та коментувати подію.

Також, на форумі Української правди очевидець трагедії під ніком "Артем Дніпро" заявляє, що літак розірвало на частини, уламки розкидало по трасі. "Частина літака впала на узбіччя в яр", - зазначив очевидець.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За його словами "Пілот садив літак на порожню трасу. Дивом без зіткнення, тому що трафік на цій магістралі дуже високий".

Читайте також: У Бразилії в авіакатастрофі загинули менеджери великої компанії

"На місці трагедії працює пошуково-рятувальна група. За фактом аварії проводиться розслідування, уточнюються причини та обставини. Керівництво Міністерства оборони та Збройних Сил України висловлюють щирі співчуття рідним і близьким військового льотчика у зв'язку з трагічною непоправною втратою", - додали в Міноборони.