При катастрофі двомоторного літака Cessna 650 в Бразилії загинули два менеджери найбільшої в Латинській Америці банківської і страхової компанії Bradesco Seguros. Про це пише ВВС.

Йдеться про віце-президента банку Bradesco Марку Антоніу Россі і голові одного з страхових підрозділів компанії Лусіу Флавіу Кондур ді Олівейрі.

Літак, який прямував рейсом з Бразиліа в Сан-Паулу, розбився в центральній частині країни через 35 хвилин після зльоту. Уламки літака впали в важкодоступному районі штату Гояс.

Читайте також: Крах А321: російські туроператори втратили понад $23 млн

За попередньою інформацією, на борту знаходилися чотири людини, з них два пілоти. Всі вони загинули.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ніяких версій події поки не висувається. Наголошується, що літак знаходився у власності у Bradesco. За повідомленнями представників Національного агентства цивільної авіації Бразилії, Cessna 640 отримав всі необхідні дозволи на переліт.