Осіння пора стала для курсантів Військової академії Одеси напруженою та відповідальною в сенсі проведення навчального процесу. Протягом трьох тижнів майбутні офіцери вдосконалюватимуть свій професійний вишкіл. Для них проведуть великий комплекс практичних завдань в польових умовах.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника факультету з навчальної роботи підполковник Артем Косенко розповів, що у Центрі забезпечення навчального процесу Академії перебувають курсанти першого курсу.

Вони удосконалюють свої вміння з тактичної, вогневої, інженерної підготовки та багатьох інших військових дисциплін, які їм знадобляться у майбутньому.

Читайте також: Українські десантники провели навчання на Житомирщині (фото)

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Курсанти вправляються у стрільбах з різних видів стрілецької зброї, вчаться обладнувати фортифікаційні позиції та засвоюють основи управління взводом в оборонному й наступальному боях.

З початку жовтня, за словами офіцера, всі курсанти факультету пройшли випробування на полігоні. Він додав, що тільки таким чином можна по-справжньому загартувати військовослужбовців та перевірити їх виучку на практиці.