Поблизу Мар'їнки Донецької області правоохоронці виявили схрон з військовими засобами ураження російського виробництва. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Схованку знайшли у підвальному приміщенні покинутого будинку.

З неї вилучили дві термобаричні гранати ТБГ-7В, які є на озброєнні виключно Збройних сил Російської Федерації, дев'яносто пострілів до автоматичного гранатомета, дев'ять пострілів до протитанкового гранатомета, три заряди до станкового протитанкового гранатомета, дві протитанкові міни та одну протипіхотну. Також виявили пороховий заряд до гармати та велику кількість набоїв різного калібру.

Читайте також: Три схованки з мінами та гранатами виявили правоохоронці (фото)

Наразі працівники спецслужби встановлюють власників боєприпасів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, днями схованку з протитанковими гранатометами і патронами знайшли біля Щастя Луганської області.

Зі схрону було вилучено три протитанкові гранатомета, дев'ять гранат для підствольного гранатомета, десять гранат Ф-1 і РГН з запалами та більше однієї тисячі патронів.