Про те, яким чином боротьба з терористичною загрозою в Європі може позначитися на Україні, розбирається "Комсомольская правда в Украине".

Опитані газетою експерти вважають, що безпосередньої загрози для України немає, але є опосередкована. За словами політолога Євгена Магди, Україна не воює з ісламістами і навряд чи це робитиме.

"Крім того, порівняно з Європою, в Україні дуже мало мігрантів. Та й теракти на території України не викличуть такого потрясіння, як у Франції - можна сказати, що наша країна не цікава ісламістам. Але в контексті зближення з Євросоюзом заходи безпеки нам треба узгоджувати", – цитує газета Магду.

Читайте також: ІДІЛ вперше публічно заговорила про Україну

Між тим, нові виклики для Європи та США, на думку екс-віце-прем'єр міністра Олега Рибачука, не призведуть до послаблення політичної та економічної допомоги Україні.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Аналітик Ірина Івашко в своєму коментарі для газети припускає, що теракти у Франції все ж позначаться на стосунках між Києвом і Парижем. Щоправда, це може статися тільки після президентських виборів у Франції в 2017 році, пише газета.