Інститут модернізації змісту освіти уклав угоди про друк підручників на 69,21 мільйонів гривень 16 листопада.

Про це пише видання "Наші гроші".

"Ці видавництва мають виключні майнові права на підручники. Список книг затверджує Міністерство освіти та науки", - ідеться у повімдоленні.

Читайте також: В Україні активізують програму "Шкільне молоко"

Згідно інформації, замовили підручники із усіх предметів для 4 та 7 класів. Доправити їх мають до 30 листопада.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Найдорожчі - підручники із іноземних мов для спецшкіл із поглибленим вивченням. Через невеликі наклади їхня вартість - 85 гривень за штуку.

І це все одно майже вшестеро дешевше, ніж коштували подібні підручники за часів міністра освіти Дмитра Табачника, коли курс долара і вартість паперу були втричі нижчими від нинішніх цін.

Наприклад, у 2013 році "Іспанська мова для загальноосвітніх навчальних закладів. 1 клас" коштувала 518 грн., а "Іспанська мова. 2 клас" – 500 грн. при накладах у 274 екземплярів.

Цього року "Іспанська мова для 4 класу загальноосвітніх навчальних закладів" накладом 176 екземплярів коштувала лише 85 грн.