В перший день Нового року на сході України загинув боєць "Айдару" 27-річний Назар Галюк. Герой родом з Нетішину Хмельницької області.

"Назар - боєць ударної роти батальйону Айдар. Загинув 1 січня під Горловкою від пострілу снайпера. Куля пройшла крізь серце. Країна святкує Новий рік. По телевізору заспокійливі новини з фронту – жертв немає. А війна знову стукає в наші двері", - пишуть у спільноті "Самооборона Нетішина".

За три дні до загибелі Назар відсвяткував день народження – 28 грудня йому виповнилося 27 років. На сторінці хлопця у соцмережах друзі висловлюють співчуття.

"Не вірю, що це правда. Ти в моєму серці назавжди. Вічна пам'ять", - пише Леся Притуляк.

Читайте також: Києвом пройде смолоскипна хода до дня народження Бандери

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

В Нетішині збирають гроші сім`ї загиблого Назара Галюка

"Сьогодні та завтра у місті з 12-ої години біля Торгового центру буде стояти намет Самооборони. Волонтери будуть збирати кошти для допомоги сім`ї загиблого", - повідомляють у соцмережах.