Щороку з середини лютого до середини березня в канадському національному парку Вапуск трапляється грандіозна подія: полярні ведмедиці вперше виходять на світло зі своїми чотиримісячного дитинчатами.

У минулому році досвідчений фотограф дикої природи Дейзі Джилардіно вирішила зняти цей процес і відправилася на фотополювання. У підсумку вона провела 13 днів і прочекав 117 годин перед барлогом при середній температурі близько -50 ° C.

Дейзі Джилардіно народилася в Швейцарії, але тепер живе в Британській Колумбії, що в Канаді. Дейзі початку серйозно ставитися до фотографій під час її першої поїздки до Індії в 1989 і з тих пір вона відвідала більше ніж 70 країн з камерою в руці. Після закохування в Антарктиду під час її першої поїздки в 1997 році, вона провела більшу частину свого часу, фотографуючи полярних ведмедів.

Читайте також: Ніжності від 700-кілограмового ведмедя (фото)

Майже за два десятиліття полярних досліджень вона приєдналася до шістдесяти експедицій в Антарктиду і Арктику, більшість з них проводилося на науково-дослідних суднах і криголомах, один на парусному човні, деякі з суші, а в 2006 вона приєдналася до російської експедиції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще