Сьогодні в аеропорту "Бориспіль" затримали легендарного кіборга "Барса", який повернувся із лікування в Україну. Відразу у аеропорту його було затримано за рішенням Маріупольського суду. Про це пише Вголос.

Адвокат Барса, Влад Добош повідомив, що через поганий стан здоров'я кіборга скерували до Бориспільської центральної районної лікарні.

"Після двох важких поранень та численних травм, отриманих під час війни на Сході в друга "Барса" серйозні проблеми із зором, серцево-судинною системою, мозковим кровообігом.

Читати також: Урядовцеві "ДНР" силовики не дали втекти до Росії

Сьогодні він прилетів до Борисполя з реабілітації, яку проходив у Сеулі після поранення, яке він отримав у бою під Білокам'янкою. Сьогодні в аеропорту "Бориспіль" його було затримано за ухвалою Маріупольського суду. Поки що друга "Барса" відправляють до лікарні. Але після цього його хочуть відвезти до Маріуполя з метою обрання запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Другу "Барсу" шиють стандартний "репресивний пакет" кримінальних статей. Розбій, викрадення авто, незаконне позбавлення волі. Робиться все за заявами сепарів. Режим внутрішньої окупації продовжує репресії проти бійців-добровольців", - пояснив адвокат.

Нагадаємо, Барсу інкримінують розбій, викрадення автівки, незаконна діяльність.