У Чикаго в місцевості під назвою Українська околиця (Ukrainian Village) перехожі побачили незвичну білку. Вона із задоволенням їла піцу, чим викликала безліч позитивних емоцій у перехожих та користувачів мережі.

Тварина поїдала привабливий шматочок піци, зручно влаштувавшись на дереві. Одна з користувачів Twitter Мелісса Маків опублікувала фото білки, назвавши її Pizza Squirrel.

Нагадаємо, "Київзеленбуд" має намір розводити білок у зелених зонах та парках столиці. Про це у facebook повідомив керівник комунального об'єднання Сергій Симонов. "Що може бути кращим ніж під час прогулянки парками столиці зустріти маленьких та чарівних білок, яких можна погодувати з власних рук?", - написав Симонов.

Читайте також: Білка-акробат підкорила мережу (відео)

Він наголосив, що саме ці маленькі тварини – є показником екологічності зелених зон. "Тому "Київзеленбуд" шукає фахівців-активістів, які б допомогли нам створити умови для комфортного проживання та розведення білок у парках Києва", - написав він. Симонов закликав усіх зацікавлених писати в офіційну групу "Київзеленбуду" у facebook. "Давайте разом перетворювати зелені зони на особливі місця для відпочинку!", - закликав Симонов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще