Якщо ви раптом стали би власником магазину коміксів, то, безумовно, вашою найбільшою мрією був живий супергерой, який би увійшов у двері вашої крамнички. Про це пише Знай, з посиланням на Mashable.

Саме це сталося в магазині коміксів JHU Comic Books в Нью-Йорку цієї неділі. Один з найвідоміших британських акторів Бенедикт Камбербетч у костюмі та гримі Доктора Стренджа, зайшов до крамниці в перерві між зйомками фільму "просто привітатися".

Читайте також: Стала відома вартість однієї серії "Гри престолів"

Власники крамнички навіть опублікували відеозаписи с камер спостереження, де видно як Камбербетч спілкується та робить селфі з усіма бажаючими. Кожен, хто за звичкою в неділю зайшов переглянути свіжі комікси був шокований такою появою улюбленого актора в образі персонажа з коміксу.

В мережу також потрапило відео зі зйомок нового супергеройского фільму від Marvel "Доктор Стрендж", які проходили прямо посеред нью-йоркської вулиці. На відео видно як Чіветель Еджіофор та Бенедикт Камбербетч виконують трюки – біжать та підстрибують. Певно що, зі спецефектами це виглядатиме набагато видовищніше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще