Вчені порушили досить інтимну тему. Абсолютно всім людям знайома ситуація, коли дико "припікає" у великому скупченні людей. Однак, що б не вдарити в бруд обличчям - ми стримуємо все в собі.

Вчені заявляють, що в середньому метеоризм наздоганяє людину мінімум 8 разів на день. І кожне насильницьке стримування газів значно шкодить організму, наприклад, провокуючи розвиток запалення, відомого як дивертикуліт.

Але, як з'ясувала професор-дієтолог Клер Коллінс, гази все одно знаходять вихід з організму. Утримавши метеоризм, людина запускає процес, в якому гази повертаються у внутрішній цикл і через деякий час виходять через її рот. Про це пишуть європейські наукові видання.

Найчастіше людина випускає кишкові гази після щільного прийому їжі, гострої їжі і різкого вдихання повітря. Якщо випадково всі обставини зійшлися в незручний момент, то людина не тільки видихне "пекло" з свого рота, але й поставить себе під загрозу сильного розладу шлунка.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не так давно фахівці Національного інституту з проблем старіння і Університету Джона Хопкінса (США) виявили зв'язок між недостатньою кількістю нічного сну і високим ризиком хвороби Альцгеймера - невиліковним захворюванням, яке призводить до передчасної смерті.

Варто нагадати, що з вівторка, 11 вересня, Україну накриє ще одна нова хвиля магнітних бур, однак у цей раз набагато потужніша. Повідомляється, що період магнітних бур триватиме до кінця цього тижня.

Вчені і лікарі відзначають, що хвиля небезпечна не тільки для людей на нашій планеті. Магнітні бурі також несуть у собі загрози для космосу. Так, у разі якщо коливання дуже сильні – з ладу можуть вийти навіть космічні супутники, а космонавти – зазнати серйозного опромінення.

Крім того, під час потужних сонячних спалахів ризик опромінення є навіть у авіапасажирів. При цьому порушуються радіосигнали і зв'язок, перевантажуються лінії електропередач.

Нагадаємо, популярний препарат виявився смертельно небезпечним.

Як повідомляв Знай.uа чому ейфорія в ліжку змінюється почуттям відчаю і сумом.

Знай.uа писав, вчені попередили, до яких страшних наслідків призводять перекуси.