Кожна жiнка знає — целюліт може виникнути в будь-якому віці.

Багато хто шукають різні способи, як позбутися від злощасних утворень на стегнах і сідницях. Адже з косметичної точки зору і відповідно нинішнім б'юті-тенденцій їх навряд чи можна назвати привабливими.

Дівчата і жінки намагаються боротися з естетичними недоліками патології, не підозрюючи, що проблема криється зовсім в іншому, пише портал medicina.ua

Адже целюліт представляє серйозну небезпеку для здоров'я. У результаті збільшення розмірів жирових клітин, порушується обмін речовин, що може призвести до розвитку панкреатиту і навіть раку. Тому при виявленні явних ознак целюліту краще звернутися до гастроентеролога. Доктор направить здавати аналізи і випише направлення на УЗД черевної порожнини в залежності від стадії захворювання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Все ж у целюліту 4 стадії: предцеллюлитная, початкова, микронодулярная і макронодулярна, кожна з яких негативно відбивається організмі.

Лікування целюліту в домашніх умовах вимагає дотримання суворої дієти. В першу чергу необхідно відмовитися від газованих напоїв і консервів, соусів і хлібобулочних виробів, копченостей і ковбас.

Для боротьби з косметичними наслідками целюліту відмінно підійдуть зігріваючі компреси, які створюють парниковий ефект і підсилюють кровообіг в м'язах тазу. Двомісячна дієта і перцевий крем допоможуть на третину розгладити так звану "апельсинову кірку".

Сучасна медицина надає широкий спектр методик для лікування і профілактики целюліту, в які входить лазерна корекція і розігріваючі креми. Але перш, ніж займатися самолікуванням неодмінно навідайтеся до лікаря, він пропише необхідний курс для одужання.

Нагадаємо, раніше вчені виявили небезпечні бактерії, що провокують страшні хвороби. В ході вивчення сотень матеріалів були визначені три нові штами бактерії стафілокока, що володіють високою резистентністю до всіх відомих ліків проти бактеріальних інфекцій.

Як повідомляв портал "Знай.иа", зловживання свежевыжатами соками, в тому числі смузі, може негативно відіб'ється на здоров'я і привести до ожиріння.

"Знай.иа" писав, 7 причин полюбити риб'ячий жир