Напевно, кожен з вас хоч раз в житті замислювався про те, щоб здійснити політ у космос для того, щоб побачити всю красу нашого Всесвіту.

Тепер ваша мрія стала набагато ближчою, адже нещодавно вчені відправили у космос камеру з оглядом на 360 градусів.

космос

Відчуття від перегляду буквально космічні.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Сподіваємося вам сподобається цей ролик!

До слова, буквально на днях американці побачили новий непізнаний об'єкт.

Дивовижно, але деяким очевидцям вдалося зняти корабель прибульців на відео.

НЛО

Після тривалого вивчення матеріалів, деякі конспірологи заговорили про гуманоїдів з Нібіру.

НЛО

За їхніми словами, на цьому НЛО прибульці з'явилися прямо з планети Х.

НЛО

У свою чергу, уфологи поки не висувають конкретних гіпотез.
Незважаючи на це, деякі інтернет-користувачі засумнівалися в правдивості відео і заявили, що ролик – підроблений.

Висновки залишаються лише за вами.

Нагадаємо, тиждень, що минає, приніс землянам багато шокуючих новин. Спочатку вчені пригрозили наслідками супербурі на Сонці, яка здатна добряче "підсмажити" Землю та спровокувати збої в роботі техніки. А тепер з'явилась інформація про "промінь смерті", який, за розрахунками вчених, в змозі знищити 95% всіх живих істот на планеті.

Як повідомляв Znaj.ua, в ході розкопок в печері Бомбос в Південній Африці вчені виявили фрагмент каменю з червоними лініями у вигляді хештега. Малюнок стародавнього художника на 30 тисяч років давніший за інші аналогічні зображення, які досі вважалися найстарішими зі створених Homo sapiens (Людиною розумною).

Також Znaj.ua писав про те, що наш світ сповнений загадок і вчені не перестають дивувати своїми відкриттями. Останні дослідження пірамід показали, що піраміда Хеопса побудована так, аби ідеально фокусувати електромагнітну енергію.