Передові уфологи світу пояснили, чому у всіх голлівудських блокбастерах інопланетяни першим ділом нападають на США.

Про це пише vladtime.

Як виявилося, гуманоїди володіють гіпертрофованим почуттям справедливості. Кожен раз їх непокоїть те, що Сполучені Штати керують усією Землею.

На думку уфологів, режисери Голлівуду відчувають інтуїтивно, що НЛО звинувачують США у всіх конфліктах, які кояться на Блакитній планеті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після обрання президентом Дональда Трампа прибульці і зовсім розчарувались у Штатах. У міжгалактичних колах він вже встиг заслужити репутацію самодура.

Уфологи підозрюють, що мешканці планети Нібіру вирішили з усім покінчити. У небі все частіше з'являються нібіруанські "привіти" у вигляді літаючих тарілок і вогнів невідомого походження. На материку постійно бушують страшні урагани, які змінюються пожежами. Страждають Техас, Каліфорнія і Флорида.

Нагадаємо, у серпні цього року американське космічне агентство NASA запустило до Сонця зонд Parker Solar Probe, який повинен досліджувати головне світило нашої системи. Співробітники агентства опублікували перші результати експедиції.

Сонця на фотографіях немає. У кадр потрапив Юпітер — на фотографії праворуч він виглядає як яскрава точка трохи вище і правіше центру знімка. А діагональна смуга на лівому зображенні — це Чумацький шлях.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вчений з Федеральної політехнічної школи Лозанни виступив з пропозицією унікальної статистичної моделі, що дозволяє більш продуктивно оцінювати можливість знаходження розвинених інопланетних цивілізацій.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вчені, які досліджують глибокий космічний простір, змоделювали процес злиття надважких чорних дір. Даний експеримент вдалося провести завдяки отриманим даними супутникових спостережень.