Фізик зі світовим ім'ям Стівен Хокінг прославився надзвичайним розумом і деякими дивацтвами, з-за чого конспірологи вважали його прибульцем. Коли вчений залишив цей світ, експерти чомусь подумали, що його "прибрали" інопланетяни з Нібіру.

Стівен Хокінг
Стівен Хокінг

Вчений з Великобританії страждав невиліковною хворобою під назвою бічний аміотрофічний склероз. Люди з таким діагнозом живуть не більше 20 років (рекорд встановив Джейсон Беккер). Хокінг ж якось зумів протриматися 50 років.

Стівен Хокінг
Стівен Хокінг

Як таке можливо? Примітно також, що фізик все життя намагався відрадити інших вчених від ідеї пошуку інопланетян. Він аргументував це тим, що дослідницька робота може навести агресивних інопланетян на нас. Хокінг, за словами конспірологів, відносився до виду "великих білих" — прибульців, які є зберігачами Землі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Стівен Хокінг
Стівен Хокінг

Останні роки свого життя Стівен говорив про Планету Ікс. Спершу вчені не сприймали його слова всерйоз, проте з часом ситуація змінилася. Як тільки експерти змінили свою думку, фізик одразу помер. Стів Басс вважає, що гуманоїди просто вбили свого ворога у вигляді Хокінга. Вже скоро почнеться навала "зелених чоловічків". Не відомо, чи зуміють "великі білі" протистояти їм.

Нагадаємо, легендарний британський учений Стівен Хокінг описав загибель усього людства у своїй останній книзі "Короткі відповіді на "великі питання" Про це повідомляє Daily Star.

У ній говориться, що ще при житті вчені NASA постійно вели і ведуть спостереження за різними небезпечними астероїдами. І саме вони, на думку Хокінга, головна загроза для людства, так і для будь-якої розумної цивілізації у Всесвіті.

У своїх роздумах вчений описав сценарії при яких живі організми більше не зможуть існувати на планеті. Зокрема, серед таких сценаріїв він перерахував наслідки ядерної війни і незворотні кліматичні зміни.

Нагадаємо, Хокінг розповів, як загине людство.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" останнє відкриття Хокінга підірвало світ.

Також портал "Знай.uа" писав, передбачення Стівена Хокінга почали збуватися.